Actualitat

Titular notícies

Claim Your Future reconegut amb el premi European Innovative Teaching Award

Dimarts 27 Setembre 2022


El projecte europeu #claimyourfuture de mentoria per l’emprenedoria juvenil, desenvolupat a Mataró per Servei Solidari en col·laboració amb Escola Pia Santa Anna Mataró, Escola GEM, Escola Thos i Codina i Tecnocampus, reconegut amb el premi European Innovative Teaching Award 2022.


Què és The European Innovative Teaching Award

The European Innovative Teaching Award és una iniciativa anual d'Erasmus+ per a destacar pràctiques innovadores, interactives i inclusives d'ensenyament i aprenentatge. Erasmus+ és el programa de la UE per a donar suport a l'educació, la formació, la joventut i l'esport a Europa.
 


 

Des de Claim Your Future treballen per desenvolupar l'esperit empresarial i social en els joves i contribuir al canvi. Per a aconseguir tots aquests canvis, es duen a terme diversos projectes any rere any a través d'un procés de treball conjunt i inspirador, que passa per altres empreses per a contribuir al canvi a la seva regió. El CYF dóna la possibilitat de treballar amb els joves sobre la consciència i la participació en el seu territori a través de l'esperit empresarial i social.


Claim Your Future treballa conjuntament amb l'Ajuntament de Mataró (a partir del Cafè del Mar i del Servei d’Estratègia), Tecnocampus, Escola Gem, Escola Thos i Codina i Escola Pia Santa Anna Mataró.

Més sobre...: claim your future , emprenedoria
Últimes Notícies