Actualitat

Titular notícies

La Iriza Noor, exmentorada de Rossinyol, representarà Catalunya a l’ENOC

Dilluns 12 Setembre 2022


Iriza Noor, exmentorada de Rossinyol i representant de l’Institut Escola La Mina al Consell Assessor Jove del Síndic de Greuges durant els dos darrers cursos, serà l’estudiant que participarà, en representació d’ENYA-Catalunya, a la Conferència anual d’ENOC (European Network of Ombudspersons for Children). Aquesta conferència tindrà lloc els dies 20 i 21 de setembre a Reykjavik, Islàndia.
 
 


Què és l'ENOC

L'ENOC és una trobada d’assessores i assessors de Síndics de tot Europa que va néixer l'any 1997. Enllaça 43 oficines independents per a infants de 34 països d'Europa. Els seus objectius són:
  • Fomentar la plena aplicació possible de la Convenció sobre els Drets de l'Infant,
  • Donar suport al lobby col·lectiu pels drets dels infants,
  • Compartir informació, enfocaments i estratègies,
  • Promoure el desenvolupament d'oficines independents efectives per als nens.

El pas d'Iriza pel projecte Rossinyol

L'Iriza va participar a Rossinyol el curs 2018/2019. En aquesta edició, la Mar Clua va ser la seva mentora i van compartir molts bons moments. Encara avui tenen contacte i es comparteixen les novetats i les coses importants que els hi van passant.
 

"Sense la motivació i confiança de la seva mentora, no hauria arribat fins aquí"


Des de l’Institut Escola La Mina estan convençudes que la mentoria ha sigut clau i un impuls per la Iriza, i consideren tot un honor que una estudiant de la Mina sigui la representant catalana en aquesta trobada d'assessores de Síndics de tot Europa.

Més sobre...: mentoria
Últimes Notícies