Actualitat

Titular notícies

La importància de dignificar el treball de la cura

Dimecres 30 Març 2022


El 30 de març se celebra el Dia Internacional de les Treballadores de la Llar a mode de reivindicació per les diverses repressions a les que aquest col·lectiu està sotmès. I és que la immensa majoria de les persones que es dediquen al treball domèstic i de la cura són dones migrants que no disposen d'una regularització administrativa.

A Servei Solidari treballem amb col·lectius vulnerables, principalment d'origen migrat, i un gran percentatge de les persones que conformen aquests col·lectius es dediquen al treball de la llar i/o de la cura. És per això que en reivindiquem la seva dignificació; per justícia social i per compromís amb la igualtat de gènere.

La crisi sanitària ha posat de manifest la importància del treball de la cura, però tot i així segueix tractant-se d'un sector invisibilitzat, oprimit i precaritzat. El camí cap a una societat igualitària i inclusiva passa per donar a aquestes tasques el valor i la importància que mereixen.

 

Infografia dignificació del treball de la cura - català


Infografía dignificación del trabajo del cuidado - castellano

Últimes Notícies