Actualitat

Titular notícies

Rossinyol participarà al I Congrés Estatal de Mentoria Social

Divendres 18 Març 2022


Un esdeveniment de gran importància per impulsar la mentoria social de qualitat a nivell estatal i als diferents territoris que hi participaran.

El projecte Mentoria Juvenil Rossinyol es mostrarà a través de ponències en les sessions plenàries i amb l'organització de dos tallers sobre intercanvi d'experiències i espais per acompanyar a les persones mentores i sobre la formació per a les persones mentorades: importància de la participació equitativa i no jeràrquica de les parelles de mentoria. A més, la participació de Rossinyol es veurà representada per Clara Artús, coordinadora del projecte, en una taula rodona sobre la mentoria social amb infants en situació de vulnerabilitat.


Totes les expertes coincideixen en que les persones més joves han sofert de manera especial les conseqüències de la pandèmia amb un augment dels malestars psicosocials. Els programes de mentoria que treballen amb la infància en risc d'exclusió s'estan adaptant als nous reptes que es generen de la situació sociosanitària actual. En aquest espai es tractaran els programes de mentoria social que, de manera específica, estan dirigits a preadolescents en situació de vulnerabilitat que són mentorats per joves estudiants universitaris a Catalunya, Euskadi i Navarra.

Més sobre...: rossinyol , mentoria
Últimes Notícies