Actualitat

Titular notícies

Les Som Mandràgores imparteixen una formació sobre gènere a l'entitat

Dijous 18 Novembre 2021


Dins de l’execució del nostre Pla d’igualtat i del projecte “Lleure-Gènere: Prevenció i sensibilització en violències masclistes amb les/els infants i adolescents en risc d'exclusió social”, hem tingut l'oportunitat de fer una formació adreçada a les tècniques responsables de programes i a l'equip directiu de les nostres entitats que estan directament en relació amb l’adolescència i la joventut.

 
   


La formació, impartida per Som Mandràgores, va proporcionar eines d’educació sexo-afectiva amb perspectiva feminista a partir de diverses dinàmiques i reflexions individuals i grupals, que van oferir recursos per a un millor acompanyament en la sexualitat a les joves i adolescents que participen en els nostres programes.

Ha estat tan ben valorada que aviat farem una segona formació per a ampliar la informació rebuda i per a aprofundir en recursos i activitats en perspectiva intercultural!

Últimes Notícies