Actualitat

Titular notícies

Pia&Go 2021: Fem-la possible!

Dijous 7 Octubre 2021


El comptador de la PIA&GO ja està en marxa i ja ha començat a sumar inscripcions i donatius. L’any passat es van recollir més de 23.000 euros que varen ser repartits entre diferents projectes en favor de l’Educació i infants i joves en risc, de l’Escola Pia de Catalunya i de les seves fundacions.

En aquesta cinquena edició de la PIA&GO es recupera el format presencial tant enyorat, després de l'edició diferent de l'any passat. Tot i així, i després de l’èxit de l'edició anterior, també es mantindrà la PIA&GO online per aquelles persones que no puguin desplaçar-se presencialment fins a Olot. Així doncs, com serà la PIA&GO aquest any?

Hi ha dues modalitats, la presencial  i en línia, pensades per fer en família, amb amics, companys o sol, tu tries. En qualsevol cas, t’has de descarregar l’APP PIA&GO i activar el comptador de l’App per sumar els teus km al comptador general!


FORMAT PRESENCIAL:

Vine a OLOT, a l’Estadi Atletisme Tussols Basil.

HORARIS: a les 10:00 hora de trobada, a les 10:30 comença la 1a cursa i cada 10 minuts aniran sortint les diferents modalitats de cursa.


TIPUS DE RECORREGUTS

5KM:

  • Pensat per a tota la família, corredors de distància curta o persones que volen fer una passejada tranquil·la per conèixer l’entorn.
  • Grau de dificultat baix.

10KM:

  • Pensat per a corredors de distància mitja o persones disposades a fer una caminada més llarga.
  • Grau de dificultat: mig.

Com ja és tradició, els participants presencials de la PIA&GO entraran al sorteig de:
  • Entrades pel Liceu per un espectacle familiar.
  • Entrades pel Museu Marítim de Barcelona.
  • Un altaveu SONOS
  • Una baixada en ràfting gentilesa de Roc Roi.
DINAR SOLIDARI: La festa acabarà amb un dinar solidari per tots aquells que es quedin després de la caminada. Tot allò recaptat se sumarà a la recaptació de la PIA&GO.  Ben aviat tindrem més informació sobre el menú i preus.

ACTIVITATS PER A TOTA LA FAMÍLIA: Des de les 11:00 fins les 14:00 s’organitzaran activitats per a infants i adults.

La PIA&GO comptarà amb un servei de BAR en horari de 10:00 a 15:00.

 

FORMAT EN LÍNIA: 

Després de l’èxit de l’any passat, es manté el format de participació en línia, per a tots aquelles persones que, pel motiu que sigui, no puguin assistir a Olot el dia 7 de novembre.

Per participar en aquesta modalitat caldrà inscriure’s a través del web de la PIA&GO i recollir la samarreta al punt que s’hagi indicat. El 7 de novembre, posa’t la  samarreta i surt a caminar o córrer, entre les 08:00 i les 13:00des, de l’indret que sigui, qualsevol lloc és bo per sumar quilòmetres solidaris. Els participants en la modalitat online, podran anar enviant fotos de l’experiència per poder-la compartir a les xarxes.


COM EM PUC INSCRIURE?

Pots fer una inscripció individual o inscriure tantes persones com vulguis indicant la talla de la samarreta per a cada inscripció. Sel·lecciona el punt de recollida més proper i aviat rebràs les indicacions per recollir la teva samarreta i la teva compra solidària.
 


QUÈ ÉS LA BOTIGA SOLIDÀRIA?

En el moment de fer la teva inscripció, pots fer també una compra solidària dels productes d’aquest any de la Pia&Go: la dessuadora “edició limitada”; l’ampolla o el buff. Tots els productes es rebran en el punt de recollida indicat abans durant el procés d'adquisició.
També pots fer una compra solidària, sense inscripció, i te l’enviarem allà on indiquis abans del pagament.

PIA&GO 2021, FEM-HO POSSIBLE!

Més sobre...: Pia&Go
Últimes Notícies