Actualitat

Titular notícies

Reduint la bretxa digital

Dimarts 20 Octubre 2020


Com fer classes online a una persona adulta que no coneix l'alfabet?

Aquest és el problema en que els equips de llengua de les fundacions i també Càritas es van plantejar durant els mesos de confinament. I d'aquí va sorgir el projecte de formació dissenyat per Servei Solidari i Benallar per Càritas. Consisteix per una banda amb cursos de llengua a distància, per a diferents nivells, que s'han dissenyat buscant la màxima simplicitat en l'ús i al mateix temps també un seguit de classes presencials per aprendre a utilitzar la tecnologia necessària per desenvolupar-se en els cursos. En tot moment l'alumnat pot recórrer també a les aules de reforç tecnològic per poder solucionar les dificultats que apareguin. A inicis del mes de juny es va començar a dissenyar el projecte, i ara ja es troba en ple funcionament.


Reduïm la bretxa digital!

Més sobre...: formació bàsica
Últimes Notícies