Actualitat

Titular notícies

Vols treballar amb nosaltres de tècnic/a en subvencions i suport a la captació?

Dilluns 19 Octubre 2020


Oferim un lloc de treball de Tècnic/a en subvencions i suport a captació de fons de les fundacions d’acció social de l’Escola Pia de Catalunya, en concret, la Fundació Servei Solidari i la Fundació Benallar.

El lloc de treball és com a membre de l’equip d’Administració i Gestió, per gestionar les diferents convocatòries de subvencions i ajuts a què puguin optar les Fundacions Servei Solidari i Benallar, i donar suport en altres vies de captació de fons com licitacions, convenis i captació privada.
 

Estàs interessat/da?

Inscriu-te a: https://www.escolapia.cat/treballa-amb-nosaltres/
Tens fins el dia 28 d’octubre de 2020 per fer-ho.

Més sobre...: oferta de feina
Últimes Notícies