Actualitat

Titular notícies

El programa Rossinyol de mentoria destaca al European Mentoring Summit

Divendres 9 Octubre 2020


Rossinyol, el programa de mentoria de la Fundació Servei Solidari, ha tingut un paper destacat en l'organització i continguts d'aquestes jornades de Mentoria europea celebrada la setmana passada online, amb més de 300 assistents entre universitats, professionals, entitats socials i altres institucions de tot el món. 


Una noia mentorada al projecte Rossinyol va ser l'encarregada de donar testimoni dels mentorats en l'acte d'inauguració i el projecte Rossinyol va ser seleccionat entre els 8 projectes més rellevants juntament amb projectes d'Alemanya, Països Baixos, Eslovàquia, Ucraïna, Estats Units i Nova Zelanda, per ser presentats davant d'un equip d'experts i representants d'entitats filantròpiques.  

"Spread Your Wings" és el vídeo on Janira Giménez, mentora del projecte, explica què és Rossinyol i que va ser seleccionat per ser presentat davant d'un equip d'experts i representants d'entitats filantròpiques.

Què és l'European Mentoring Summit?

L'European Mentoring Summit és un esdeveniment biennal que té com a objectiu aprendre de noves experiències en intervenció social i donar a conèixer els resultats de les darreres investigacions. 


Oriol Amorós, secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, va inaugurar una de les taules rodones de les jornades parlant de la importància del projecte Rossinyol per la mobilitat social.
 


En l'esdeveniment no van faltar les paraules inspiradores de Maria Jesús Comellas, professora emèrita d'Orientació Educativa del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB. "Parlem de persones vulnerables, però és el context el que genera la vulnerabilitat."
 

En vols saber més?


 

Últimes Notícies