Actualitat

Titular notícies

Rotllana Verdum, superant barreres

Dissabte 27 Juny 2020


Per les diferents Rotllanes, mantenir el contacte amb les famílies durant l'època de confinament i, més endavant, proposar activitats online ha estat la meta a assolir.

A Rotllana Verdum, per poder-ho aconseguir, ja us vam informar al maig que van poder repartir 10 tauletes i 3 targetes SIM entre les famílies usuàries. D'aquesta manera es facilitava les feines escolars a aquelles que encara no disposaven de mitjans en condicions degut a la bretxa digital, i així, se'ls permetia estar més connectats i en contacte amb l'exterior.


Però això no és tot...

Facilitar el contacte amb les famílies en l'anomenada nova normalitat és vital per la tasca de Rotllana. És per això que, el passat abril, es va obrir el seu perfil a Instagram. Es tracta d'una via de comunicació directe, a partir de la qual educadores i educadors comparteixen tot típus d'activitats, jocs, manualitats, reptes i altres continguts educatius, fent-se sentir més a prop dels infants. Una molt bona eina d'interacció per a compartir jocs i diversió.


Les publicacions més destacades

A continuació us mostrem algunes de les publicacions més destacades que han permès a les nenes i nens de Rotllana Verdum, ser més a prop del seu grup classe i d'educadores i educadors.
 

Reptes

Receptes

Manualitats

Classes de Ball

Sessió de ioga

Entrevista sobre una professió


Més sobre...: rotllana
Últimes Notícies