Actualitat

Titular notícies

Rotllana durant el confinament

Dimecres 20 Maig 2020


Desde Rotllana mantenir contacte amb les famílies i poder enviar molts recursos d’oci perquè puguin fer a casa ha estat una prioritat. Amb les escoles tancades, les diferents Rotllanes continuem fent front a la bretxa digital i mantenim un espai d'atenció educativa a través de les xarxes per acompanyar a les famílies i poder enviar molts recursos d’oci perquè puguin fer a casa.

Amb l’ajuda de la gent de pràctiques pengem reptes, enigmes, activitats, tallers de ball, manualitats, receptes… També continuem amb el seguiment telefònic de les famílies i hem començat classes de reforç a través de videotrucades. 

A més, a Rotllana Luz Casanova i per superar la bretxa digital, hem pogut repartir 10 tauletes i 3 targetes SIM entre les nostres famílies per facilitar les feines escolars a aquelles que encara no disposaven de mitjans en condicions degut a la bretxa digital, i així poder estar més connectats i en contacte amb l'exterior.

Pel que fa a La Peça, la Rotllana d'Igualada, hem obert el seu compte a Instagram i engegat una campanya per a que, aquest estiu, cap infant i jove es quedi sense reforç educatiu i lleure
 
Els nens i les nenes estan molt alegres!

Més sobre...: Rotllana
Últimes Notícies