Actualitat

Titular notícies

Mirador Ciutat durant el confinament

Dimecres 20 Maig 2020


Des del primer moment del confinament, les consultes en tramitacions d'estrangeria a Mirador Ciutat es van disparar. Estem vetllant perquè les persones migrades que es troben en situacions administratives pendents de resoldre, ho puguin fer amb les màximes garanties possibles.

Permisos de residència, processos de regularització... Moltes són les gestions, i poder parlar amb una persona experta en la matèria d'estrangeria minimitza l'angoixa d'usuaris i usuàries. Fins fa una setmana, aquestes tasques s’han anat fent a distància. Recordem que és una angoixa per partida doble. Per una banda, per la situació d'emergència en què ens trobem, i per l'altra, per la situació administrativa sense resoldre.
 

Tot i això, i per millorar l’atenció de les persones usuàries, ens hem preparat pel retorn, i hem estat el primer servei en començar a fer algunes atencions presencials exclusivament amb cita prèvia.


Més sobre...: Mirador Ciutat
Últimes Notícies