Actualitat

Titular notícies

M'emporto un trosset d'ell i espero que ell s'endugui un trosset meu

Dilluns 20 Juliol 2020


Durant les últimes setmanes del curs i a principis de juliol, les parelles Rossinyol i Mentoria Sabadell han anat fent les últimes trobades, les de comiat. L'Unai, mentor de Rossinyol d'en Santiago, ha escrit aquest text sobre l'última trobada i l’experiència viscuda al llarg del projecte. Un text que val mol la pena i que serveix per plasmar una de les moltes històries que es creen cada curs amb els diferents vincles

La carta de l'Unai a l'equip de Rossinyol

Després de molt de temps sense escriure i no publicar res, aquí va el meu últim post. Durant el confinament el contacte amb el Santi ha estat irregular. No parlàvem cada setmana, i no sempre teníem una gran conversa. 

Però ahir va ser diferent... Ahir després de tant de temps ens vam tornar a veure i ens vam acomiadar d'aquest meravellós projecte. En si no vam fer res gaire especial, passejar pel costat de la platja, anar fins a la Ciutadella i menjar un gelat boníssim. Però tot i no fer res de l'altra mon, per mi va ser una trobada molt especial, i espero que per ell també.

Va ser el moment culminant d'una relació que hem forjat a través dels mesos i que per culpa la pandèmia no hem pogut gaudir tant com voldríem. Tot i això, considero que ahir va ser la millor i més trista trobada. Més que trista incerta, incertesa per no saber que ens presenta el futur i per no saber si els nostres camins es tornaran a creuar (espero que si!). Vam caminar, vam parlar i sobretot vam riure molt i vam recordar totes les trobades que hem tingut al llarg dels mesos, i em vull quedar amb això, amb els riures compartits, amb les confidències i amb els grans moments que hem passat plegats.

Si pogués tornar enrere en el temps, tornaria a viure una i mil cops totes les trobades que hem tingut junts, m'emporto un trosset d'ell i espero que ell s'endugui un trosset meu, i que la vida ens somrigui i ens porti felicitat. :D :D :D :D


Més, sobre...: rossinyol
Últimes Notícies