Actualitat

Titular notícies

Mentoria Rossinyol i Mentoria Sabadell durant el confinament

Dimecres 20 Maig 2020


NI EL COVID-19 ENS ATURA - #LaMentoriaNoPara

Després de les vacances de Nadal, el projecte Rossinyol es va tornar a enlairar amb més força que mai. Les persones mentores se les van enginyar per tal de buscar alternatives innovadores i motivadores per a les seves parelles de mentoria i inclús algunes no van dubtar en compartir el seu temps amb altres parelles, "com més siguem, més riurem".

Els mesos passàven i el segon trimestre fluïa perfectament entre les parelles de mentoria. Però de sobte, la pandèmia del COVID-19 ens va sorprendre d'un dia per l'altre. Malgrat la desfavorable situació, hem hagut d'innovar i reinventar-nos perquè les parelles segueixin amb la mentoria de la millor manera possible.

Des de l'equip tècnic del projecte Rossinyol, es van anar creant activitats i jocs com ara un concurs extraordinari, #JoEmDiverteixo, adaptat a la situació, per dur a terme durant aquests dies de confinament. En aquest, es van proposar diverses activitats que es poden realitzar telemàticament per a que les persones mentores i mentorades puguin seguir en contacte malgrat les adversitats.

Moltes parelles es van atrevir ràpidament amb trobades telemàtiques. D'altres, però, se'ls va fer més complicat per la dificultat de l'accés a Internet i la bretxa digital. De totes formes, aquests dies és essencial per a les persones més vulnerables, sentir-se acompanyats i d'una manera o altre, ho han aconseguit.
 

Com va ser el final del procés de mentoria?

 

Tot va començar amb les formacions de preparació al comiat dels projectes Rossinyol i Mentoria Sabadell. Els tancaments dels processos de mentoria són molt importants per a que cap jove se senti abandonat, cal remarcar que #LaMentoriaNoPara.
 
  

Mentrestant, algunes de les parelles de mentoria continuaven actives i donant consells importants als joves sobre la desescalada, com en la imatge, on l’Alejandra i la Carlota queden per berenar juntes els mug cakes que van cuinar. Amb l'arribada de la fase 1, les parelles ja teníen ganes de deixar les trobades virtuals per trobar-se cara a cara. Complint les indicacions i recomanacions que els vam donar, van tornar a quedar de manera presencial.
 

Cloenda online dels 10 anys de Rossinyol


No ha estat possible celebrar els 10 anys del projecte com ens hauria agradat. Tot i això, el passat dijous 4 de juny, vam fer la cloenda online per repassar tot el que ha estat el projecte. Aquesta trobada online es va fer al nou perfil d'instagram del projecte, @rossinyol.bcn, la nova eina de connexió que ena ajudarà a estar encara més connectats amb tots vosaltres. Us convidem a que ens seguiu!
 

Podeu recuperar la Cloenda online dels 10 anys de Rossinyol en la següent imatge

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rossinyol???? (@rossinyol.bcn) on


Més, sobre...: rossinyol , Mentoria Sabadell
Últimes Notícies