Actualitat

Titular notícies

El Projecte Rossinyol s’enlaira amb 74 noves parelles!

Dijous 19 Desembre 2019

Aquesta desena edició ja està en marxa.

Durant el passat mes de novembre va iniciar-se la desena edició del Projecte Rossinyol amb més parelles que mai: 74 parelles de 14 escoles i instituts diferents de Barcelona dels districtes de Ciutat Vella, Nou Barris i Sants – Montjuïc  i Sant Adrià de Besòs.

Com cada any, el tret de sortida del projecte són les festes inicials per districtes, moment en el que els mentors i mentores coneixen als seus mentorats i mentorades. Les escoles i instituts, les famílies, les responsables d’universitats i les administracions que hi assisteixen, són testimonis de la il·lusió de les persones mentores i joves que han tingut l’oportunitat de participar-hi. 
 

I ja recollim els primers fruits de la mentoria

 

Un cop realitzades les festes inicials, comencen les primeres trobades inundades pels nervis i per les ganes de conèixer altres realitats. Poc a poc, mentors/es i mentorats/des es van coneixent millor, van construint un vincle de confiança i es comencen a desenvolupar habilitats socials i comunicatives en ells alhora que augmenten la seva autoestima.

  

Esperem que aquest any sigui un any ple d’aprenentatges, descobertes, creixement i experiències úniques per a totes les parelles! Bon Rossinyol, a volar! 


Més, sobre...: rossinyol , mentoria
Últimes Notícies