Actualitat

Titular notícies

Joves MENA, solidaritat i lluita al barri

Dijous 1 Novembre 2018

El passat 6 d'octubre els joves MENA del projecte Tasta'm de Servei Solidari de l'any passat van ser els encarregats de preparar el dinar durant la jornada de memòria i lluita a l'Àgora Juan Andrés Benítez, per defensar aquest icònic espai col·lectiu del Raval.

Els joves van poder demostrar tot el que han après al curs de cuina que van realitzar l’any passat amb l’Alberto, xef de L’Espai Egg (C/Riereta, 15), i van preparar, de manera voluntària, el dinar per a les 140 persones que van assistir a l’Àgora per rendir homenatge a Juan Andrés i commemorar els 5 anys de la seva mort i els 4 anys de l’okupació de l’Àgora. En una altra ocasió, l’Àgora, símbol de la lluita contra els desnonaments, el dret a l’habitatge, la lluita contra el racisme, i contra l’opressió i la repressió, es va convertir en un espai de col·laboració entre veïnes i col·lectius del barri.

A més, tots els aliments que es van fer servir per fer el dinar eren excedents que s’haguessin perdut, en concret 40kg de menjar que es van aconseguir seguint la filosofia de l’organització sense ànim de lucre Espigoladors, que lluita contra el malbaratament alimentari alhora que apodera a persones en risc d’exclusió social.

Últimes Notícies