Actualitat

Titular notícies

Servei Solidari a la Pia&Go!

Dilluns 5 Novembre 2018

Tot i ser un dia de pluja i fred, diumenge 28 d’octubre Caldes de Montbui despertava amb molt de caliu.

En aquesta localitat hi va tenir lloc la Pia&Go, la cursa solidària de l'Escola Pia de Catalunya que aposta per transformar un hàbit saludable com és l'exercici físic en un motor per promoure accions solidàries.

Però la Pia&Go no és només quilòmetres i corredors, és també una festa oberta per a tothom, petits i grans, en què l'objectiu principal és reivindicar la importància de l'acció social. Servei Solidari hi vam ser ben presents, juntament amb les companyes de la Fundació Educació Solidària i Fundació Benallar.

A l'Escola Pia de Caldes s'hi va muntar la Vila de l'Acció Social, un recorregut pels diversos projectes a través dels quals atenem a persones en risc d'exclusió social des de les diferents entitats de l'Escola Pia de Catalunya. Per tal de poder explicar millor tots aquests projectes, el recorregut es dividia en 4 grans àmbits d'actuació: cooperació internacional, emprenedoria i inserció laboral, formació i acompanyament i educació en l'habitatge.

La Vila es va muntar gràcies a l'ajuda de més d'un centenar de persones voluntàries, i hi van tenir lloc un munt d'activitats: tallers, jocs, dinàmiques, etc. Omplien el porxo i part del pati de l'escola: paradetes de menjar, d'artesania i d'altres productes, elaborats per emprenedores dels programes Espai Emprèn i Microcrèdits de Servei Solidari; així com paradetes de Fundació Educació Solidària i Fundació Benallar; i una botigueta amb productes de les Fundacions.

         

La jornada va ser una oportunitat de trobada, de fer xarxa, sumar i compartir l'objectiu comú que totes tenim entre mans: seguir fent camí cap a una comunitat més justa, solidària i saludable.

Ens veiem l'any vinent a la 3a edició de la Pia&Go!

Últimes Notícies

Rep novetats