Actualitat

Titular notícies

Posem l'emotiu punt final del projecte Rossinyol 2018 amb la Festa de Cloenda!

Dilluns 16 Juliol 2018

La celebració va ser d'allò més amena: jocs, dinàmiques, música... i emotives paraules entre parelles que ens motiven a seguir creient en el projecte.

Aquest any des del districte de Nou Barris ens van convidar al Parc Tecnològic per celebrar la festa, a la qual van assistir més d'un centenar de persones. Les parelles de mentores i mentorades provenien del districte de Sants - Montjuïc, Ciutat Vella, Nou Barris i Sant Adrià del Besòs. 

Gràcies als centres educatius, institucions, entitats col·laboradores, famílies i persones mentores i mentorades per aquest any ple d'aprenentatges i experiències compartides! Seguim treballant per millorar, i recorda... Si algú confia en tu, volaràs més lluny!

A més, el curs vinent tenim noves incorporacions! S'uniran a Rossinyol l'Institut Flos i Calcat i l'Institut Barcelona Congrés del districte de Nou Barris, i l'Escola Rubén Darío del districte de Ciutat Vella.

Últimes Notícies