Actualitat

Titular notícies

La 8a edició del Projecte Rossinyol s'enlaira amb 61 parelles!

Dimecres 22 Novembre 2017

Ha començat la 8a edició del projecte amb més parelles que mai: 61 parelles de 14 escoles diferents de Barcelona i Sant Adrià de Besòs.

Com cada any, el tret de sortida del projecte han estat les festes inicials per districtes, en què mentores i mentors coneixen els seus mentorats i mentorades i on, a més a més, les escoles, famílies, i responsables d'universitats i administracions poden copsar, a través de les cares de nervis i il·lusió dels infants i joves, com la seva implicació i participació comença a donar ja els seus primers fruits.

Esperem que aquest sigui un any ple d'aprenentatges, descoberta, creixement i experiències úniques per a totes les parelles! Bon Rossinyol a tothom i... a volar!

A més a més, per primer cop, el projecte Rossinyol surt de la nostra ciutat i arriba a Sant Adrià de Besòs, gràcies a la participació de l'Ajuntament, l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est de la UPC i la Diputació de Barcelona. La primera edició a aquesta localitat comptarà amb la participació de 6 parelles i 2 escoles: l'Institut Escola Sant Adrià i l'Institut Manuel Vázquez Montalban. Desitgem que sigui el primer pas per a fer arribar el projecte a més ciutats d'arreu de la província.

Últimes Notícies