Actualitat

Titular notícies

Manifest davant dels fets de l'1 d'octubre

Dimarts 3 Octubre 2017

Des de la Fundació Servei Solidari per la Inclusió Social, entitat d'acció social de l'Escola Pia de Catalunya, volem manifestar:
  • El nostre enuig i el nostre rebuig per les actuacions de violència que es van viure en la jornada de l’1 d’octubre al nostre país.
  • Que moltes de les nostres escoles, igual que d’altres escoles, institucions i entitats, van ser víctimes d’una violència intolerable. Es va viure amb por i angoixa una jornada que els ciutadans del nostre país haurien volgut que fos una expressió de llibertat i de democràcia.
  • El nostre suport i la nostra solidaritat amb totes les persones que van patir actes de violència, tant física com moral.
  • El nostre suport a les institucions del país.


RECLAMEM:
Que en el nostre país prevalguin els principis de la pau i de la llibertat d’expressió, fent servir el diàleg com a instrument que permeti resoldre els conflictes i les divergències.
Més enllà de les discussions entre legalitats i legitimitats  i com a entitats cristianes dedicades a l’educació, reclamem que la convivència, el diàleg i la serenor siguin els principis sobre els quals sustentem les nostres decisions, que han d’estar sempre basades en els drets fonamentals de les persones i dels pobles.

 


 


Insereix aquí el cos del text.

Últimes Notícies

Rep novetats