Actualitat

Titular notícies

Hem celebrat les XIII Jornades de la FEPA!

Dilluns 19 Juny 2017

Els dies 8 i 9 de juny van tenir lloc les XIII Jornades de la Fepa, aprofitant per celebrar els 18 anys de la Federació

Les jornades es van celebrar a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i es van centrar en la participació dels joves en els seus processos personals i en el dia a dia de les entitats. Des de Servei Solidari hi vam participar un total de cinc educadors de Pont Jove i una educadora del Tasta’m. En un dels tallers, la nostra companya Aurora del projecte Tasta'm, va presentar un dels joves de pisos, en Niko, un jove artista, que va exposar unes màscares de ceràmica.

    

Aquí us deixem un resum de les presentacions i més fotografies de les jornades:

http://www.fepa18.org/5920/

Últimes Notícies