Actualitat

Titular notícies

L'Andrea Peiruza ha guanyat el segon premi als Premis Talent!

Divendres 12 Maig 2017

La nostra companya del Departament de Comunicació competia a la categoria de disseny 2D.

Tenim l'honor d'informar-vos que la nostra companya Andrea Peiruza ha guanyat el segon premi dels Premis Talent 2017 de disseny 2D. En aquesta categoria s'havien de presentar souvenirs representatius de la ciutat de Barcelona. El motiu és que avui dia, els souvenirs són molt més que uns simples regals del lloc que has visitat, s’han convertit en objectes fetitxes, en icones que ajuden a construir la cultura popular d’una ciutat, el seu relat i a conformar la seva imatge.

Us deixem l'enllaç dels premis perquè mireu els seus dissenys! Estem molt orgullosos de tu Andrea!

https://premistalent.barcelona/edicio-2017/#candidats

Últimes Notícies

Rep novetats