Actualitat

Titular notícies

Ja comptem amb prop de 80 organitzacions que formaran part de Recicla Cultura 2017!

Dilluns 3 Abril 2017

D’aquestes, aproximadament la meitat són empreses o fundacions.

Enguany, les empreses grans portaran a terme, com d'altres anys, un Punt Recicla Cultura intern (recollida i venda de llibres), i les més petites organitzaran una subhasta solidària amb els llibres que portin els mateixos companys.

A data d’avui ja hi col·laboren: el Teatre Nacional de Catalunya, Gas Natural Fenosa Clientes España, Telefónica, Aigües Ter Llobregat,Vodafone España, Nacex, Estrella Damm, Sección sindical usoc Casesa Barcelona, F. Iniciativas,Technip, Estamp, Talent Garden Coworking,SpaceUp Be Bussiness, Air Products, Kubik Barcelona, Fundació El Maresme, HOTELES CATALONIA, BBVA España, PepsiCo Barcelona Office, Suara Store, Clifford Chance, Mars, Incorporated, Hitachi, Corresponsables, Escola Pia de Catalunya, Augusta29, Insolnet-Inway Solutions & Networks Pvt. Ltd., Disruptive Business Consulting, Grinoil, Family Tree Videos, Alimmenta,Solé Diesel, Flor de Llúpol, El Mundo Rojo de Iuris.doc, Specialisterne ES, ja participen amb nosaltres. Si voleu conèixer-les amb més detall, a l’apartat de Ja Col·laboren de la nostra nova web podreu trobar-les totes.

Moltes gràcies per avançat a totes i tots!

Si a la vostra empresa també voleu viure un Sant Jordi amb valor afegit, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per sumar-vos a Recicla Cultura: reciclacultura@serveisolidari.org

Últimes Notícies