Actualitat

Titular notícies

Hem participat a l’assemblea de FEPA, la federació de pisos assistits!

Dimecres 29 Març 2017

La trobada va tenir lloc el passat divendres 24 de març.

La federació es va crear el 1999 i compta actualment amb 61 entitats d’arreu de l’estat. A l’assemblea es va aprovar el pla estratègic de la federació pels propers anys. Com a elements més importants cal destacar els tallers per a educadors que s’ofereixen regularment, el mapa d’emancipació d’Espanya en què s’analitzen les accions d’emancipació que desenvolupen les diferents comunitats autònomes i l’estudi d’impacte de les beques d’estudi que s’està elaborant entre FEPA, la Dgaia i la fundació La Caixa.
 
A més, us informem que durant el mes de juny tindran lloc a Barcelona les jornades de la Federació. A més de la participació dels educadors/es de l’entitat presentarem el projecte Tasta’m a l’Àgora d’experiències! 

Aquí us deixem l'enllaç de FEPA per si en voleu saber més.

Últimes Notícies