Actualitat

Titular notícies

Iguals vol dir Iguals!

Dimecres 8 Març 2017

Des de la comissió de gènere de Servei Solidari, com a organització que persegueix la igualtat i la inclusió social, apostem per
l'aplicació de mesures urgents que eradiquin la xacra de masclisme i tots els seus tipus de violència.

El 2017 està sent la pitjor arrencada d'any en violència masclista, amb 18 dones assassinades per les seves parelles o exparelles. Cal un replantejament des de les Institucions, organitzacions i ciutadania per afrontar les evidents desigualtats que encara avui imperen a la nostra societat. A Servei Solidari apostem per incentivar projectes amb perspectiva de gènere, per la diagnosi i l'anàlisi de les diferències de condicions i estereotips sexistes, i per la conseqüent intervenció i planificació d'accions que combatin aquestes desigualtats. Promovem la conscienciació i la sensibilització, sense oblidar-nos de la comunicació inclusiva, tan necessària per normalitzar la diversitat característica de la nostra societat.

Per aquest motiu, avui 8 de març: Dia Internacional de la Dona, donem suport als moviments socials dels diferents països d’arreu; vagues i aturades contra la violència masclista i les desigualtats que pateixen les dones, tenint en compte l’àmbit laboral; i ens hem unit a l’aturada convocada de 12 h a 12:30 h com a gest de visibilització de la causa.

Últimes Notícies