Actualitat

Titular notícies

Taller de sexualitat a Servei Solidari.

Dimecres 14 Desembre 2016

Durant la setmana del 12 al 16 de desembre impartim un taller de sexualitat enfocat als usuaris del programa Tasta’m.

El curs l'imparteix ABD (http://abd-ong.org/ca/quienes-somos/). En el nostre cas, un jove del curs del Tast'a'm va rebre una formació d'una setmana i ara serà ell qui dinamitzi aquesta formació pel grup d'alumnes del Tasta'm, amb l'ajuda i el suport de dues dinamitzadores professionals. Es realitzarà al mateix lloc on es fan les classes, a l'USOC (http://www.usoc.es). El curs serà només aquesta setmana, de dilluns a divendres de 16.30 a 18.30 i és completament voluntari, els joves que s'han inscrit ha sigut perquè han volgut. 

Els temes que s'hi tractaran són: Salut sexual i reproductiva: prevenció del VIH / sida i altres malalties de transmissió sexual. L'objectiu és aconseguir que els/les joves desenvolupin una visió positiva, integral i responsable sobre la vivència de la seva sexualitat. La metodologia que utilitzem és la més apreciada en l'àmbit de la prevenció sexual: D'igual a igual.

Els tallers s'adrecen a joves, i estan adaptats especialment a grups transculturals i joves en situació de vulnerabilitat social, buscant estratègies que donin als i les joves la possibilitat d'analitzar els factors socials, econòmics i ambientals que influeixen en la seva salut afectiva, sexual i reproductiva.

Últimes Notícies