Actualitat

Titular notícies

Xerrada sobre estrangeria per al projecte Tasta'm

Dimarts 8 Novembre 2016

La nostra advocatda Maria Mena portarà a terme una xerrada sobre temes de extrangeria amb els joves "MEINA" (fa referència als menors extrangers indocumentats no acompanyats) del projecte tasta'm.

El dia 9 de novembre la Maria Mena donarà una xerrada informativa dirigida als joves que han vingut al nostre país a causa dels moviments migratoris dels últims mesos (refugiats, migrants, etc.), són joves que arriben sols, amb la il·lusió d'un món nou per descobrir com a únic equipatge. A diferència dels immigrants adults, no porten diners per sobreviure les primeres setmanes fins que no trobin feina, ni compten amb l'adreça d'un parent, un amic o un veí que els obrirà les portes per allotjar-los...i, a més, descobreixen que aquí legalment són menors, indocumentats i que fins als setze anys no els serà permès treballar. 

És llavors quan passen legalment a tenir la condició de menors estrangers indocumentats no acompanyats - MEINA. La xerrada tractarà precisament els drets i deures que hauran de tenir en compte per convertir-se a futur en ciutadans de ple dret a Catalunya i evitar així possibles problemes legals.

Últimes Notícies