Actualitat

Titular notícies

S'acosta la 5ª edició del Pàdel Solidari!

Dilluns 7 Novembre 2016

El diumenge vinent dia 13 de novembre se celebrarà la 5a edició del Pàdel Solidari, esdeveniment que es fa per recolzar el programa de Formació Bàsica.

Només falten 10 parelles per assolir plegats el repte d'aquest any!, poder tirar endavant 3 cursos del nostre programa de Formació Bàsica.  Necessitem un cop de mà...de quina forma: feu difusió i animeu a tots els que conegueu que els hi agradi el Pàdel. (Tingueu en compte que el període d'inscripció acaba el dia 10 de novembre).

Però això no és tot... Per aquells als que el Pàdel no us animi gaire, aquest any tindrem una Master Class de Zumba Solidaria a les 11:30h. A més, oferirem un tastet d'aperitiu i begudes per a tothom, així que ja no teniu excusa! Deixa el sofà a casa i acompanya'ns, pots passar un moment molt divertit amb tota la gent voluntària i participants!

http://www.padelsolidari.com/

Últimes Notícies

Rep novetats