Actualitat

Titular notícies

Encara podeu visitar l'exposició La Nostra Barcelona - Raval

Divendres 4 Novembre 2016

Des del 19 d'octubre i fins el 8 de novembre el Centre Cívic Drassanes acull l'exposició La Nostra Barcelona-Raval.

Aquesta mostra és el resultat de la col·laboració  de La Nostra Barcelona amb el centre El Mil·lenari, al carrer Nou de la Rambla. La idea va néixer de la voluntat de fer créixer el projecte de La Nostra Barcelona i es tracta d’un projecte petit, local i proper. És la mirada més veterana del barri del Raval, ja que el protagonisme se li atorga a la vida de quatre persones (Emília, Generoso, Vicens i Angelina) que van arribar des d’altres indrets de l’estat espanyol al barri del Raval i que han vist com ha crescut i s’ha modificat amb el pas del temps.

Si voleu llegir-ne més, podeu trobar més informació aquí: http://lanostrabarcelona.org/links/protagonistes_raval.html
Aquesta activitat ha estat possible gràcies al finançament de l'Ajuntament de Barcelona: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/drassanes/p/17054/la-nostra-barcelona-raval

Últimes Notícies