Actualitat

Titular notícies

10è aniversari de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva

Dimarts 27 Setembre 2016

La Fundació Servei Solidari participem a la Jornada Anual 2016: 10è aniversari de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva.

Es tracta d'un acord signat per entitats, empreses i institucions amb l’objectiu de treballar conjuntament per aconseguir una ciutat més inclusiva. La jornada tindrà lloc avui mateix al CCCB de 12h a 19h. En representació de la Fundació, l’Albert Francolí, Coordinador de la Federació Catalana de Voluntariat Social de Barcelona i la Maria Pau Trayner, una de les nostres voluntàries, participen al 3r espai de diàleg “Nous actors en la defensa dels drets socials”, on es reflexionarà sobre nous actors i accions en defensa dels drets socials i les possibles vinculacions d’aquests amb l’Ajuntament i amb les entitats del tercer sector per millorar la inclusió social. A més, la Jornada comptarà amb una taula amb representants polítics i d’entitats, com ara l'Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la Tinenta d’Alcaldia de l’Àrea de Drets Socials i Presidenta de l’Acord Ciutadà, Laia Ortiz.

Últimes Notícies