Actualitat

Titular notícies

Servei Solidari, finalista als premis Corresponsables per Recicla Cultura

Dilluns 26 Setembre 2016

La Fundació Servei Solidari ha estat reconeguda amb el diploma de la Fundació Corresponsables per Recicla Cultura.

El passat dimecres dia 21 de setembre, el nostre gerent Ramon Francolí va rebre el diploma com a finalista dels VII Premis Corresponsables - Fundación Corresponsables, per la Campanya duta a terme sota el nom Recicla Cultura. Es tracta d’una iniciativa amb la que es pot facilitar l’alfabetització de persones nouvingudes. A través de Recicla Cultura i amb el teu llibre pots contribuir a canviar la vida fent possible ampliar aquests cursos i que totes les persones que ho desitgin aprenguin la nostra llengua, el primer pas per la seva inclusió.

A la Fundació Servei Solidari realitzem cursos d’acollida sociolingüística i alfabetització des de fa 10 anys perquè creiem que el coneixement i ús de la llengua és el primer pas per a una inclusió social real i efectiva on cada persona pugui ser plenament autònoma i alhora pugui desenvolupar una ciutadania activa. Recicla Cultura tan sols és un dels programes que ofereix la Fundació Servei Solidari.

Últimes Notícies