Actualitat

Titular notícies

Festa cloenda Rossinyol

Divendres 3 Juny 2016

El passat divendres 3 de juny ha tingut la gran festa de cloenda de la sisena edició de Rossinyol Barcelona a l'IES Milà i Fontanals.
 

El passat divendres 3 de juny es van reunir les parelles, que aquest any han realitzat el Rossinyol Barcelona, a l’IES Milà i Fontanals del barri del Raval.
 
Els nois i les noies de l’IES Emperador Carles, Joan Coromines, Lluís Vives, Miquel Tarradell, Luz Casanova, Mestre  Morera, Montjuïc i Salvat Papasseit i l’estudiantat de la UPF, UB, UPC i més universitats de Barcelona és van reunir amb alguns familiars i representats de les escoles, districtes, universitat, ajuntament i generalitat per celebrar aquest dia tan especial.
 
Vàrem compartir els millors i pitjors moments del camí. Les parelles Rossinyols ens van regalar unes paraules molt emocionants, i recull d’experiències que ens van fer posar la pell de gallina a tots els assistents a la festa.
 
La festa va acabar amb un preciós concert, previ a un berenar i amb el desig compartit de seguir l’any que ve amb la mateixa força i energia. 

Aquest dia, les 41 parelles de Barcelona han pogut acomiadar-se amb una emotiva festa on van poder jugar, berenar i dir-se totes les coses que han volgut del que ha estat per elles aquesta experiència tant significativa.

http://rossinyolbarcelona.blogspot.com.es/

 

Més, sobre...: Rossinyol , Barcelona , Servei , Solidari
Últimes Notícies