Actualitat

Titular notícies

Coordinadora de Mentoria

Dimecres 11 Maig 2016

L’11 de maig, s’ha celebrat la primera assemblea constituent de la Coordinadora de Mentoria Social, on 11 entitats del país han sentat les bases per treballar en xarxa i donar un nou impuls a la mentoria social.

Aquesta aliança s’ha anat forjant des del 2012, amb les entitats Punt de Referència, Fundació Èxit, Fundació Servei Solidari i la Universitat de Girona, i es va anar ampliant incorporant-se noves entitats. Avui aquesta aliança s’ha materialitzat amb la constitució formal de la Coordinadora de Mentoria Social com associació sense ànim de lucre, amb les entitats Punt de Referència, Fundació Servei Solidari, Fundació Èxit, AFEV, Fundació Marianao, Fundació Universitat i Futur de la Universitat de Girona, Quilòmetre Zero, Fundesplai, Creacció, Fundación Adsis y Fundació Autònoma Solidària.

Últimes Notícies