Actualitat

Titular notícies

La Nostra Barcelona-Raval- Al centre El Mil·lenari

Dimarts 1 Desembre 2015


T’imagines veure la ciutat amb el ulls de persones que hi viuen aquí però van néixer en un altre país? i d'aquelles persones que hi han viscut tota la vida? Persones nouvingudes i persones que hi han viscut tota la vida al Raval ens expliquen què els agrada, què els interessa, què crida la seva atenció o ens recomanen llocs dels nostres barris lligats a la seva cultura. La Nostra Barcelona-Raval viatja al Centre de dia El Mil·lenari del 25 de novembre al 13 de gener de 2016.

Podeu llegir el testimoni dels protagonistes a www.lanostrabarcelona.org. Donem les gràcies a la Sonia Plans (http://masdemildias.blogspot.com.es/), a la galeria Moraima i al centre de dia El Mil·lenari per la seva participació en aquest projecte.

Últimes Notícies