Actualitat

Titular notícies

La trobada d’alumnes del Tasta’m i d’Escola Pia de Caldes, al diari ARA

Dimecres 19 Març 2014


Programes: Tasta'm, Emprèn i Formació Bàsica de Servei Solidari
Itinerari d'Aprenentatge de l'Escola Pia Caldes de MontbuiLa trobada d’alumnes del Tasta’m i d’Escola Pia de Caldes, al diari ARA
 
El passat  21 de març, 75 alumnes de sisè de Primària de l’Escola Pia de Caldes van trobar-se amb usuaris i usuàries dels programes Tasta’m, Formació Bàsica i Emprèn de la Fundació Servei Solidari per conèixer de primera ma les seves històries i vides. Aquests programes donen oportunitats a les persones migrants, oferint formació, acompanyament i assessorament.  
El Diari Ara va assistir a una de les trobades entre 25 d’aquests alumnes, tres menors estrangers no acompanyats que participen al programa Tasta’m i les seves educadores. Aquí teniu la crònica de la trobada: “Ser pobre és quan no tens família”.
En aquest article, la periodista esmenta les diferents tasques d’aquests programes i, en el cas dels menors, la importància que té l’acompanyament durant el procés d’adaptació. En especial, quan superen la majoria d’edat, per accedir al món laboral i als estudis.
 
Itinerari d’aprenentatge a l’escola
L’Escola Pia de Caldes de Montbui és molt conscient de les dificultats amb les quals es troben aquestes persones, i per aquest motiu, l’alumnat de sisè ha realitzat un Itinerari d’Aprenentatge sobre la migració i al voltant de la campanya de venda de llibres de Recicla Cultura. Aquesta campanya treballa per aconseguir subvencionar cursos de formació lingüística i inserció social per aquest col·lectiu.
 


Últimes Notícies